Специално кафе с вълнуващ вкусов профил, грижливо приготвено от бутикови пекарни.

Полезни линкове

Contact us

My Cart
0,00 лв.
Colombia Decaf филтър 250 г

Colombia Decaf филтър 250 г

24,00 лв.

Вкусът на Columbia безкофеиново кафе е със свежа сладост, послевкусът е много чист и приятен.

Serrania безкофеиново е отличен пример за високо качество на кафе без съдържание на кофеин. Кафето идва от единадесетте малки ферми от престижния за кафе регион Pitalito и Oporapa в градската среда. Кафето се бере през десет-дневен период за беритба, след което се обработва чрез мокър метод.

1 налични
Compare
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ambrecaf/www/www/wp-content/themes/tm-organie/woocommerce/single-product/meta.php on line 26
Категории ,

Описание

През юни 2011 Johan & Nystrōm са в Huila, южна Колумбия. Интересът им към кафето там нараства, когато посещават кафена станция в град Manizales. DESCAFECOL изобретява най-новата технология, като използва някои от най-добрите кафени зърна без кофеин и съставки – качеството и вкуса на суровото кафе е просто впечатляващ. Технологията се базира на факта, че процеса на изсушаване на свежите черешки стартира непосредствено върху разположените наблизо легла за сушене.

След края на изсушаването, кафето се предава в станцията за обработка на Descafecol в Manizales, където кофеинът е отделен от кафето с кристално чиста планинска вода и естер (етил ацетат). Независимо от името му, етил ацетат е натурален продукт и се среща естествено сред други органични вещества, пресни плодове и зеленчуци.

Според този метод, кафените зърна трябва да бъдат подложени на високо налягане или температура, но внимателно, така че кофеинът да се отдели с пара без да бъдат нарушени структурата на кафените зърна или вкусовия профил.